Korzysta ktoś z Was z bootmod3? Fajna opcja z sound design bo w bimmerlink jest tylko on/off. Ja mam permanentnie off ale zastanawiam się jak to brzmi przy jakichś delikatnych nastawach bo przy sofcie z GTS są strasznie odpustowe.
Druga kwestia to możliwość samodzielnego ładowania map seria, zcp, cs, gts plus modyfikacja ots albo zakup zdalny map pod stage. Tyle w teorii. Ma ktoś i coś podpowie jak to działa?
Bootmod3 dla S55
Re: Bootmod3 dla S55
Ja nie czułbym się dobrze z jakąś mapą pisaną pod inne auto. Choć niby są tam opcje by dostroić zdalnie. Kontakt z klientem też pozostawiał wiele do życzenia już na etapie rozpoznania. Są tacy, którzy jeżdżą i wszystko gra. Mały mówił, że ok. Ja wolałem jednak wystroić na hamowni. To moje subiektywne zdanie. Pops mam off, choć oczywiście coś tam czasem strzeli przy otwartych klapach jak to turbo na przelotowym.
Re: Bootmod3 dla S55
Wiesz głównie chodziło mi o możliwość samodzielnego ładowania oem-comp-cs-gts oraz ten moduł „sound design”. Nie mniej odpuszczam. Wszystko ograne GTS, exhaust burble mam off i nie ma sensu tego jednak zmieniać